Over mij en Sta Sterk Support

Mijn naam is Carla Silvertand- Meerts. Na mijn studie HBO-pedagogiek ben ik gaan werken in het bedrijfsleven. Ik heb veel ervaring opgedaan met coachen en het geven van trainingen.
In 2014 heb ik besloten mijn achtergrond en ervaring samen te voegen en heb ik Sta Sterk Support opgezet . Ik ben naast pedagoog inmiddels ook opgeleid tot trainer omgaan met pesten en  oplossingsgericht coach verder heb ik de cursussen “faalangst de Baas”en Methode B gevolgd.

Mijn MissieDe taboe doorbreken en daarmee het verschil maken.
Dit wil ik doen door ondersteuning te bieden aan bedrijven, scholen en individuen. Van groot tot klein en van jong tot oud.

Mijn Visie: Ieder mens is een uniek individu.
We leven in veel verschillende groepen, denk aan het gezin, de vriendengroep, de sportvereniging, facebook, de school, of je werk, maar ook de wijk, de stad en ons land.
In iedere groep vervul je verschillende rollen. Bij de ene groep kun, of durf je meer jezelf te zijn dan bij de andere.
Het wordt lastig als je je anders gaat gedragen dan je zou willen, doordat je bijvoorbeeld niet durft aan te geven wat je grenzen zijn, je bang bent dat je anders niet meer mee telt, of door de druk die de groep op je uitoefent.
Iedereen herkent wel zo’n lastige situatie. Hoe dichter je op dat moment bij jezelf kunt blijven, hoe beter je zorgt voor je eigen welzijn en ook voor het welzijn van de groep.

Als trainer ben ik aangesloten bij de Stichting Omgaan met Pesten. Meer informatie kunt u vinden bij de Stichting Omgaan met Pesten of in hun folder. Ook zet ik me in als trainer  voor de stichting Pesten op de Werkvloer en het pesten preventie programma van de stichting.

De Sta Sterk training is door het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) opgenomen in de database van goed onderbouwde effectieve jeugdinterventies.

Sta Sterk op School staat op “de lijst Dekker”van veelbelovende anti-pestprogramma’s en is door het Nederlands jeugdinstituut aangemerkt als voorlopig goedgekeurd.

stichting omgaan met pesten

stichting pesten op de werkvloer